eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. eConsult is bedoeld voor niet-spoedeisende vragen. We proberen u uiterlijk de volgende werkdag een antwoord te hebben gegeven, maar kunnen dat niet garanderen.

U logt in met dezelfde gegevens als bij het aanvragen van een herhaalrecept. Als u (nog) geen account hebt, kunt u uw vraag stellen via het (minder goed beveiligde) contactformulier.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten: 0224-296289

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via de telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Consult overzicht'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Vragen die te maken hebben met de aanvraag voor een herhaalrecept kunt u beter stellen in de herhaalrecept-module (tab 'algemene gegevens', onder 'belangrijke opmerkingen').